Starsky és Hutch letöltés | Teljes film

 

A Letoltest megosztotta admin Datum 19 december 2012 Velemeny?


Film leírás

 

 

Segítség az oldal használatához!!!

 

Amikor David Starsky szolgálatban van, nincs, ami megállítsa. Márpedig ő mindig szolgálatban van, mániákus makacssággal üldözi a bűnözőket. Társai nem is bírják a tempót: gyorsabban váltogatja őket, mint a sebességet imádott, tűzpiros Gran Torinójában. Így kerül mellé Ken Hutchinson, aki tökéletes ellentéte, vészesen lezser és magasan tojik mindenkire és mindenre, különösen a szolgálati szabályzatra. A két rendőr gyilkossági ügyben nyomoz. Hutch informátora és a túl készséges pompomlány segítségével vetik magukat az ügybe és keverednek bele egyre mélyebben.

“Nagy rajongója voltam a sorozatnak – mondja Alan Riche producer. – Mindig is tetszett a két zsaru közötti kapcsolat, mely a klasszikus filmes ellentétpár: egyik oldalon a féktelen és impulzív Starsky, a másikon a higgadtabb, szűkszavú Hutch. Önmagukban is értékesek, ám ha összeeresztjük őket, akkor az valami új, harmadik minőséget eredményez.” A film meg sem próbálja utánozni, még kevésbé parodizálni az eredetit. Tulajdonképpen egy krimibe oltott romantikus vígjátékról van szó. Sartsky nyomozó a legelhivatottabb zsaru a kaliforniai Bay Cityben. A munkájában él és amikor szolgálatban van, bűntény nem marad felderítetlen – márpedig ő mindig szolgálatban van. Miután minden partnerét elriasztotta maga mellől, a főnöke végső kétségbeesésében egy ugyanolyan problémás fickóval társítja össze. Hutch tökéletes ellentéte Starskynak, vészesen lezser és nem erőssége a szolgálati szabályzat betartása. A két kopó elégedetlenül kezdi első közös szolgálatát és rögtön belefutnak egy rejtélyes gyilkossági ügybe.

 
 
 
 

 
 
 

 

 

 

 

  

 

szereplők:
Ben Stiller (David Starsky)
Owen Wilson (Ken Hutchinson)
Snoop Dogg (Huggy Bear)
Fred Williamson (Doby)
Vince Vaughn (Reese Feldman)
Juliette Lewis (Kitty)
Carmen Electra (Staci)

 

Kattints a segitseg-re 1x (fontos csak 1x kattints!) és Kerjuk ird be ezeket a szamokat:2432 majd nyomd meg az entert és katt a tovább gombra!
Majd nyomd meg az Entert!:

 

 

Segítség az oldal használatához

 

 

kategória

:

Akció, Vígjáték

Eddig: 983 Letöltés

ezeket láttad már?

sorozatok