GTA San Andreas letöltés | Teljes játék

 

A Letoltest megosztotta admin Datum 22 február 2014 Hozzászólások kikapcsolva


Film leírás

 

 

Segítség az oldal használatához!!!

 

Megérkezett! A Rockstar Games frenetikus, stílusteremtő akciójáték sorozatának újabb epizódja immáron nem csupán a PS2-ősök kiváltsága, hanem a PC-s és Xboxos társadalomé is. A gétéázó játékosok ismertetőjele a kialvatlanság, görcsbe ránduló ujjak a sok billentyűnyomogatástól, na és persze a játék nyújtotta élmények megosztása – kérve, vagy kéretlenül – közvetlen embertársainak. Ez érthető, elvégre az elődök közül egyik sem volt ennyire magával ragadó, mint a San Andreas. Szóljon hát a hip-hop és hasítsanak a lóerők, ideje feljebb lépnünk a gettó ranglétráján – az út hosszú lesz és rázós, de az érzés, mindenen túltesz.

 

A játék története 1992-ben kezdődik, amikor is a főhős, Carl “CJ” Johnson visszatér San Andreas államába. Ezt megelőzően 5 évvel  (tehát 1987-ben) a bandák közti rivalizálás oly mértékben tetőfokára hágott, hogy el kellett hagynia a térséget, így Liberty City városában próbált új életet kezdeni. Egy nap azonban jött a hír: Beverly Johnson, Carl édesanyja meghalt. Főhősünk tehát visszatér Los Santos-ba, hogy részt tudjon venni anyja temetésén.

 

Alighogy megérkezik a városba, egyből összetűzésbe kerül a két korrupt rendőrrel, Frank Tenpenny-vel és Eddie Pulaski-val, akik azzal zsarolják, hogy a nyakába varrják Pendelburry rendőrtiszt meggyilkolását, hacsak nem húzza meg magát. Miután a két zsaru elvette CJ maradék pénzét, a rivális banda, a Ballas területén kirakják főhősünket, mintegy “sok szerencsét” kívánva. Carl felismeri, hogy a Johnson család bandája, az Orange Grove Families már nem az, ami 5 éve volt, így arra az elhatározásra jut, hogy Los Santos-ban marad, a banda újbóli fellendítésének érdekében. Mindezt számos erőfeszítéssel és sok csalódással tudja elérni, és ehhez kapcsolódik a fő sztorivonal.

 

 

 

 

Szereplők

Carl Jhonson

Sean Johnson

Melvin “Big Smoke” Harris

Lance Wilson

Frank Tenpenny

Eddie Pulaski tisztviselő

Jimmy Hernandez tisztviselő

Wu Zi Mu

Snuk Fu Ran Fa L

Barry Thorne

Kendl Johnson

Cesar Vialpando

Claude Speed

 

  

Kattints a segitseg-re 1x (fontos csak 1x kattints!) és Kerjuk ird be ezeket a szamokat:2432 majd nyomd meg az entert és katt a tovább gombra!
Majd nyomd meg az Entert!:

 

 

 

Segítség az oldal használatához

 

 

kiadás

:

2004

írta, rendezte

:

Rockstar Games

kategória

:

PC Játékok

egyéb leírás

:

GTA_San_Andreas_Box_Art
Eddig: 9,114 Letöltés

ezeket láttad már?

sorozatok