Dinoszauruszok, a Föld urai letöltés

 

A Letoltest megosztotta admin Datum 5 május 2014 Velemeny?


Film leírás

 

 

Segítség az oldal használatához!!!

 

Steven Spielberg Jurassic Park-ja csak a kezdet volt, újra felkeltette az érdeklődést az őskor iránt és elképesztette a közönséget a korábban soha nem látott számítógépes animációs technikával. A technika fejlodött, az érdeklődés pedig cseppet sem lanyhult – ezt bizonyítja a BBC vadonatúj sikersorozata, a szórakoztatva és elképesztve oktató Dinoszauruszok – A föld urai, amely miden rekordot megdöntött műfajában!
Utazzunk vissza az időben 65 millió évet – egészen az ember előtti korokba. A föld történetének kulcsfontosságú időszakába érkeztünk: ez a Kréta-kor. Mintha nem is ugyanazon a bolygón járnánk. Egészen más világ. A Himalája még nem is létezik, az Atlanti-óceán fele olyan széles, mint ma. Nincs fű, mindent tűlevelű erdők és páfránymezők borítanak. E világ urai: a dinoszauruszok.
A Jurassic Park filmjeihez kifejlesztett technika felhasználásával a Dinoszauruszok – A föld urai ezt a letünt földtörténeti kort olyan valósághűen tudja ábrázolni, mintha csak a Serengeti parkban forgatott volna a stáb.
A klasszikus természetfilm-készítési technikák, a legmodernebb számítógépes módszerek és a legújabb tudományos felfedezések ötvözésével a sorozat újra életre kelti ezt a végtelenül izgalmas időszakot. Megismerhetjük a növényeket, a rovarokat, az éghajlatot és a földrajzot, és tanúi lehetünk a dinoszauruszokként közismert hatalmas testű gyíkok mindennapjainak. A film arra is kísérletet tesz, hogy megválaszolja a nagy kérdést: honnan származnak a dinoszauruszok és hogyan tűntek el a föld színérol oly gyorsan, amikor a természet erői ellenük szövetkeztek.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kattints a segitseg-re 1x (fontos csak 1x kattints!) és Kerjuk ird be ezeket a szamokat:2432 majd nyomd meg az entert és katt a tovább gombra!
Majd nyomd meg az Entert!:

 

 

 

Segítség az oldal használatához

 

 

kiadás

:

1999

din
Eddig: 4,998 Letöltés

ezeket láttad már?

sorozatok