Call of Duty 2 letöltés ingyen

 

A Letoltest megosztotta admin Datum 29 március 2013 Hozzászólások kikapcsolva


Film leírás

 

 

Segítség az oldal használatához!!!

 

A játék a második világháború idején játszódik, és négy szövetséges katona szemszögéből mutatja be az eseményeket. Egyikük a Vörös Hadseregben szolgál, másikuk az Amerikai Egyesült Államok hadseregében, míg ketten britek. A játékot jól fogadták, a kritikák legtöbbje pozitív véleményt fogalmazott meg róla.[1][2] Az Xbox verzióból az első héten 250 000-et adtak el, míg 2006 októberére 1,4 milliót.

 

 

 

 

A játékos képes leguggolni és a földre feküdni valamint kisebb falakat átmászni.[5] Egyszerre két lőfegyver lehet nála, és ezek lecserélhetők a csatatéren maradt ellenséges és baráti fegyverekre. Ezeken kívül mind kézigránátokat, mind füstgránátokat vihet magával a harcba. A fegyver célzóját használva nagyobb pontossággal lehet lövéseket leadni. A baráti és ellenséges katonákat valamint az aktuális célt, amely lehet egy pont elérése vagy megvédése vagy megsemmisítendő ellenséges ágyú vagy tank, egy iránytűn jelzi ki a játék. A rögzített fegyverek, mint például géppuskák vagy légvédelmi ágyúk használhatóak az ellenség legyőzésére. Néhány küldetés során pedig a játékosnak egy tankot kell irányítania.

 

 

 

 

 
  

Kattints a segitseg-re 1x (fontos csak 1x kattints!) és Kerjuk ird be ezeket a szamokat:2432 majd nyomd meg az entert és katt a tovább gombra!
Majd nyomd meg az Entert!:

 

 

Segítség az oldal használatához

 

 

kiadás

:

2005

írta, rendezte

:

Activision

kategória

:

PC Játékok

Call_of_Duty_2_Box
Eddig: 4,911 Letöltés

ezeket láttad már?

sorozatok