Ben-Hur (2016) letöltés online

 

A Letoltest megosztotta admin Datum 13 január 2017 Velemeny?


Film leírás

 

 

Segítség az oldal használatához!!!

 

Az 1959-es Ben Hur a filmtörténelem egyik legnagyobb alkotásának számít, mind az elkészítésében és mind filmalkotásilag, az akkor begyűjtött 11 Oscarjával kritikailag az egyik legismertebb film lett.
2016-ban Timur Bekmambetov (Wanted, Abraham Lincoln a vámpírvadász) egy újra feldolgozást hozz el a mozikba, ami valószínűleg nem lesz akkora grandiózus alkotás, de egy nyári 3D-s szórakozásra elég lesz.

Judah Ben-Hur (Jack Huston) herceg története, akit fogadott testvére, Messala (Toby Kebbell), a római hadsereg tisztje hamisan vádol árulással. Nemesi címétől megfosztják és rabszolgaságba kényszerítik, ezért hátra kell hagynia családját és szerelmét (Nazanin Boniadi). Több évet tölt a tengeren hánykolódva, mielőtt bosszúra szomjazva hazatérne. Ehelyett azonban megváltást talál.

 

 

 

Szereplők: Jack Huston, Toby Kebbell, Toby Kebbell, Morgan Freeman, Rodrigo Santoro, Nazanin Boniadi, Ayelet Zorer, Sofia Black-D’Elia

 

 

 

 

Év:2016
basic3-107_chain_link_url-128Ingyenes linkek: 

Kattints a segitseg-re 1x (fontos csak 1x kattints!) és Kerjuk ird be ezeket a szamokat:2432 majd nyomd meg az entert és katt a tovább gombra!
Majd nyomd meg az Entert!:

 

 

Segítség az oldal használatához

 

 

Ben-Hur online
Eddig: 7,025 Letöltés

ezeket láttad már?

sorozatok