Az utolsó emberig letöltés online

 

A Letoltest megosztotta admin Datum 12 március 2017 Velemeny?


Film leírás

 

 

Segítség az oldal használatához!!!

 

A 17 éves Lydia (Erin Moriarty) nincs könnyű helyzetbe. Dr*gbáró barátja ugyanis azzal vádolja, hogy l*nyúlta a kartel pé*zét. Lydia-nak nem marad más lehetősége, mint hogy menekülni kezd. Igazán sok segítségére nem számíthat, hiszen az egész világon csak egyetlen ember van, akihez egy ilyen helyzetben fordulhat. John Link (Mel Gibson) Lydia apja, viszont a kapcsolatuk már rég megromlott, John nem is az a minta apa, inkább egy lecs*szott f*szer. A törvényen kívüli férfi azonban, amikor meg tudja, hogy l*nya é*et*eszélyben van szó nélkül a segítségére siet. Életében talán először cselekszik helyesen, de ez is súlyos áld*zatokkal jár.

 

 

 

Szereplők: Mel Gibson, Erin Moriarty, Diego Luna, Michael Parks, William H. Macy, Miguel Sandoval, Dale Dickey, Richard Cabral, Daniel Moncada, Ryan Dorsey, Raoul Max Trujillo, Brandi Cochran, Katalina Parrish, Cameron Cipta, Lucien Dale

 

 

 

Év:2016

 

 

basic3-107_chain_link_url-128Ingyenes linkek: 

Kattints a segitseg-re 1x (fontos csak 1x kattints!) és Kerjuk ird be ezeket a szamokat:2432 majd nyomd meg az entert és katt a tovább gombra!
Majd nyomd meg az Entert!:

 

 

Segítség az oldal használatához

 

 

Az utolsó emberig letöltés online
Eddig: 3,966 Letöltés

ezeket láttad már?

sorozatok