A szívem érted RAPes (Save the Last Dance) ingyen film letöltés | Teljes film

 

A Letoltest megosztotta admin Datum 6 április 2013 Hozzászólások kikapcsolva


Film leírás

 

 

Segítség az oldal használatához!!!

 

Két külön világból, két külön kultúrából érkeztek. Ám minden különbözőségük ellenére közös bennük egy szenvedély – a tánc! A film rendkívül népszerű hip-hop és rhythm & blues zenéje hosszú hetek óta az amerikai lemezlisták élbolyában arat.
Sara, a középosztálybeli, kisvárosi lány arról álmodik, hogy a balettnek szenteli életét. Ám édesanyja halála után örökre el akarja felejteni ezt az álmot. Apjához költözik Chicagóba, szűkös körülmények közé, és megpróbál beilleszkedni a gimnáziumi – jobbára fekete – fiatalok közösségébe. A helyi táncklub legmenőbb arca, a vagány Derek egész más ütemre táncol – a hip-hop lüktető ritmusára. De így sem kell sok hozzá, hogy szemet vessen a szomorú szőke szépségre. Amikor kiderül, hogy mindketten imádják a táncot, arra is rájönnek, hogy egymáshoz szintén szoros szálak fűzik őket. Ám a két fiatalnak nem csak a köztük lévő különbségeken kell úrrá lenniük, hanem barátaik és családjuk ellenállásán is, ha azt akarják, hogy szerelmük maradandó legyen.

 

 

 

 

 

szereplő(k):
Julia Stiles (Sara Johnson)
Sean Patrick Thomas (Derek Reynolds)
Kerry Washington (Chenille Reynolds)
Fredro Starr (Malakai)
Terry Kinney (Roy Johnson)
Bianca Lawson (Nikki)

 

 

 

 

 

 

  

Kattints a segitseg-re 1x (fontos csak 1x kattints!) és Kerjuk ird be ezeket a szamokat:2432 majd nyomd meg az entert és katt a tovább gombra!
Majd nyomd meg az Entert!:

 

 

 

Segítség az oldal használatához

 

 

kiadás

:

2001

írta, rendezte

:

Rendező: Thomas Carter

kategória

:

Dráma, Romantikus, Zenés

A szívem érted RAPes
Eddig: 1,488 Letöltés

ezeket láttad már?

sorozatok