A biliárd: tippek, trükkök, technikák letöltés | Teljes film

 

A Letoltest megosztotta admin Datum 25 december 2012 Velemeny?


Film leírás

 

 

Segítség az oldal használatához!!!

 

Az első magyar nyelvű pool biliárd oktató DVD 2005. decemberében jelent meg. Több mint 80 percen keresztül ismerkedhet meg a néző a biliárdozás alapjaival, technikájával, illetve a taktikai elemekkel. Az egyes játék-nemek kivonatos szabályismertetése is megtalálható a DVD-n.

Mikó Balázs, a magyar pool biliárd válogatott tagja, EB bronzérmes versenyző, és Zabó László nemzetközi bíró avatja be a nézőt a biliárdozás titkaiba.

A DVD-n látható anyag többet ad, mintha egy könyvet tartana a kezében, hiszen ez a média lehetőséget ad a mozdulatok megfigyelésére a lassítás, visszajátszás vagy a képkimerevítés révén. Ezt megkönnyítendő az anyagot több mint 50 részfejezetben rögzítettük a lemezre.

A „szakmai” ismeretek mellett két „bonusz-fejezet” is található a DVD-n. Az egyik a biliárdozás talán legszórakoztatóbb oldala: a trükk-lökések. A másik garantáltan mosolyra késztet mindenkit: a felvételek során összegyűjtött ’Baki-parádé’.

 
 

 
 
 
 

 
 

 

 

 

  

 

 

szereplők:
Mikó Balázs
Zabó László “Levin”

Kattints a segitseg-re 1x (fontos csak 1x kattints!) és Kerjuk ird be ezeket a szamokat:2432 majd nyomd meg az entert és katt a tovább gombra!
Majd nyomd meg az Entert!:

 

 

Segítség az oldal használatához

 

 

Eddig: 740 Letöltés

ezeket láttad már?

sorozatok