6:3 avagy, játszd újra Tutti letöltés | Teljes film

 

A Letoltest megosztotta admin Datum 2 január 2013 Velemeny?


Film leírás

 

 

Segítség az oldal használatához!!!

 

Az évszázad mérkőzése: az angol-magyar 1953. november 25-én délután negyed négykor kezdődött. Hónapok óra erre várt az ország. Mindenhol a készülékek köré gyülekeztek az emberek, ott is kitettek rádiót, ahol egyébként nem volt szokás az ilyesmi. Hiszen az Aranycsapat lépett pályára, az otthonukban addig veretlen angolok ellen.
Bakáts tér. A kezdőrúgás előtt megjelenik egy férfi, senki sem ismeri, nem tudni honnan jött, de elrontja a szurkolás örömét, mert előre bemondja a gólokat. Minden gólja tutti, magát is így nevezi az egyén: Tutti. Helén, a kitelepítésből éppen visszatért és utcaseprői munkakört betöltő hölgy veszi pártfogásába a különös urat. Helén és Tutti együtt végigszáguldják az angol-magyar mérkőzés Szepesi-féle közvetítésének másfél óráját: italboltból borbélyüzletbe, korabeli húsboltból a Gellért-fürdőbe, egy Kossuth-díjas író budai lakásából át egy presszóba. Mivel az államvédelem is felfigyelt a fickóra, menekülniük kell. Miközben ők hárman, Helén volt vőlegényével, a presszózenész Halmival bujkálnak a rendőrség elől, zajlik az évszázad mérkőzése.

 

 
 
 

 
 
 
 

 
 

 

 

 

  

 

 

 

 
szereplők:
Eperjes Károly (Tutti)
Szalay Kriszta (Helén)
Kállai Ferenc (Borbély)
Cseh Tamás (Halmi)
Kern András (Béry)
Fesztbaum Béla (Borbélysegéd)
Szepesi György (önmaga)
Dörner György (Rendőr)
Bánfalvy ágnes (Editke)
Kari Györgyi (DISZ-es lány)

 

 

 

Kattints a segitseg-re 1x (fontos csak 1x kattints!) és Kerjuk ird be ezeket a szamokat:2432 majd nyomd meg az entert és katt a tovább gombra!
Majd nyomd meg az Entert!:

 

 

Segítség az oldal használatához

 

 

egyéb leírás

:

Eddig: 596 Letöltés

ezeket láttad már?

sorozatok